Over het leven en hoe ik erin sta

Ik en mijn werk: Ik ben niet zo goed in afwijken van het begaande pad maar ik ben wel goed in het helpen het begaande pad zo begaanbaar mogelijk te maken (15-12-2017)


ik merk dat ik graag moeilijke dingen liever lees dan in een filmpje gepresenteerd krijg. Toch vind ik het moeilijk om me niet door gesproken en bewegend beeld te laten afleiden van wat ik wil lezen.Misschien heb ik zo'n hekel aan instructiefilmpjes omdat ik ze niet kan negeren terwijl ik er toch weing aan heb? (11-03-2016)


ik wil vaak een heleboel zeggen, maar er komt dan weinig uit. Misschien ben ik te verlegen, of te bang, of heb ik het gevoel dat het toch nergens goed voor is want wie wil er nou luisteren naar mijn gejeremieer.

(Niemand leert het tegenwoordig meer af om een eigen mening te hebben en die niet voor zich te houden als je op het Internet moet afgaan. Bij ons thuis vroeger heette het "je hebt niks in te brengen dan lege briefjes".) (11-11-2016)


Ik heb nu vakantie, en niet gelijk met mijn huisgenoten. Ik ben erachter gekomen dat de waarde van vakantie voor mij vooral is dat ik niet met anderen om hoef te gaan. Toch kost het me moeite om mezelf toe te staan om ervan te genieten. (7-7-2015)


Dealing with people wears me out. Not dealing with people also wears me out because I'm still kind of dealing with them. (6-5-2015)


Ooit eens bedacht: "Als ik uitgeschreven ben, is er altijd nog de muziek waar ik geen woorden voor nodig heb. Kon ik er maar een beetje wat van..." (1-2-2015)


In de grond van de zaak ben ik dus helemaal niet zo geïnteresseerd in de wereld om me heen. Ik ben geïnteresseerd in een beperkt aantal mensen om me heen, maar dat is wat anders. (9-11-2014)


Ik probeer krampachtig mezelf niet al te serieus te nemen maar dat is best lastig als iedereen om je heen dat wel doet... (14-8-2014)


ik moet eens leren te snappen wat ik bedoel zodat ik het kan zeggen - ik gebruik veel te vaak woorden die er wel op lijken maar die (net) niet het juiste uitdrukken... en niemand geeft je de gelegenheid om er eens rustig samen achter te komen wat je nou precies wilde zeggen (14-4-2013)


newest - newer - older - oldest